skip to Main Content
De Nieuwe IOS14! Negatief Of Positief?

De nieuwe iOS14! Negatief of Positief?

De nieuwe iOS14

iPhone heeft een nieuw besturingssysteem genaamd: iOS14, waarbij je veel verschillende functies hebt. Met de nieuwe iOS 14 zijn er verschillende dingen verandert zoals een nieuw beginscherm met appbibliotheek, vernieuwde widgets, vertalen app en nog veel meer. Met al deze goede functies zijn er ook helaas negatieve reacties op de iOS14 update met betrekking op de accu duur van de toestellen die de besturingssysteem iOS14 hebben.

Klachten?

Op sociale media zijn er veel klachten van de iOS-gebruikers die klagen over verminderde batterijduur na de update van iOS 14. De duur van de batterij zal volgens iOS-gebruikers na de installatie verminderd zijn. Ook zijn er andere problemen door de iOS 14 update zoals de iOS-gebruikers die de watchOS7 gebruiken met hun Apple Watch.

Wanneer de iOS-gebruikers met hun Apple Watch buiten bij een bepaalde plek ergens lopen zou de GPS data niet nauwkeurig opgenomen zijn door de nieuwe update. Dit heeft het gevolg dat het systeem onnodig veel energie vraagt van de batterij. Daardoor gaat het iPhone toestel en de Apple Watch minder lang mee op een volle accuduur.

Uiteraard is het aan Apple om al deze problemen in een nieuwe update op te lossen, want dit kan gevolgen hebben dat mensen door de update geen iPhone toestellen meer gaan kopen of mensen installeren de update niet waardoor hun iPhone een besturingssysteem kan achterlopen, wat ook slecht is voor een iPhone toestel.

Widgets op iPhone

Na al die negativiteit is er ook iets positiefs volgens de iOS-gebruikers met betrekking op de update iOS 14. De trend van de iOS14 update is toch wel de nieuwe functie genaamd: widgets, aangezien je met de widgets jouw hele iOS-toestel kan customize met verschillende afbeeldingen tussen je apps. Ook kan je met een speciaal widget app de afbeeldingen van verschillende apps veranderen naar een ander afbeelding of een ander kleur. Ook is er een vertalen app, dus woorden opzoeken op je telefoon gaat veel makkelijker.

 

 

 

Back To Top