skip to Main Content
De Nieuwste FIFA !

De nieuwste FIFA !

EA sports heeft de nieuwe FIFA 21 weer uitgebracht!

Wat is FIFA?

FIFA is een spelcomputer game waarbij je een keuze kan maken tussen verschillende teams waarmee je tegen andere mensen online kan spelen. De nieuwste FIFA (FIFA 21) staat meer bekend om de speciale spelfunctie genaamd: Ultimate Team. Bij Ultimate Team kun je d.m.v spelers kopen op de transfermarkt die bij verschillende teams zitten over de hele wereld, kun jij van jouw gekochte spelers één team samenstellen. Hierbij kan jij jouw team een naam geven en kun je online tegen andere mensen een voetbalmatch spelen.

Weekend Leauge

EA Sports heeft in Ultimate Team ook een bekend evenement genaamd: Weekend Leauge. Weekend Leauge is een evenement dat elke vrijdag t/m zondag plaatsvind, waarbij je tegen andere mensen online moet spelen om een bepaalde rang te behalen. Elke rang heeft verschillende beloningen, daarom doet iedereen zijn best om de top te halen, maar dat is niet gemakkelijk, aangezien je tegen andere miljoenen mensen op aarde speelt die natuurlijk ook de top willen halen voor de goede beloningen.

Transfers & Profclubs

Door de goede beloningen ontvang je veel munten, waardoor je betere spelers kan kopen. Ook ontvang je pakketten met spelers erin. Alle voetbalspelers hebben verschillende waardes dit komt door de bepaalde statistieken die de spelers hebben, want niet elke speler is zo goed als Ronaldo of Messi. Fifa 21 is gebaseerd op de realiteit van de voetbalwereld maar dan in een voetbalspelsimulatie vorm. Daarnaast kan je ook nog andere leuke dingen doen op Fifa 21, dat heet profclubs. Bij Profclubs kan je met 10 andere vrienden in een team spelen, waarbij iedereen zijn eigen speler kan maken. Vervolgens moet je een positie kiezen, dat doen de andere 10 vrienden ook, wanneer iedereen een positie heeft gekozen ben je klaar om te strijden tegen andere online teams.

Fifa is verkrijgbaar op de Playstation, XBOX en PC.

Back To Top